Serum til ansigtet, hvad er det, hvorfor og hvordan skal du bruge det?

Serum til ansigtet, hvad er det, hvorfor og hvordan skal du bruge det?

Har du undret over hvad en ansigts serum er hvordan du skal bruge den og hvorfor det overhovedet er nødvendigt? Vi har skrevet dette indlæg netop for at bringe lys over emnet serum til huden.

 

Serum er målrettet hudpleje, med et særligt formål

 

Et serum til ansigtet er målrettet hudplejeprodukt og med en langt højere koncentration af aktive ingredienser end almindelige cremer, hvorfor prisen oftest er relativ høj i forhold til mængden. 
Et serum er bygget op af mindre molekyler, end cremer er, og er også mere tyndtflydende. Konsistensen gør, at de lettere trænger dybt ind i huden, og netop det er essentielt, for at de kan opfylde deres funktion. Serum skal reparere både synlige og usynlige hudskader - såsom linjer, urenheder og dybtliggende solskader.


Et serum tilføjer også fugt, men det betyder ikke, at den klassiske creme ikke længere har nogen funktion. Tværtimod fungerer din creme som et beskyttende skjold oven på serummet. På den måde bidrager cremen til at holde på de aktive ingredienser fra din serum, samtidig med at effekten fra selve cremen forstærkes.


Sådan bruger du serum

1. Rens altid huden, inden du påfører et serum - på den måde absorberes ingredienserne lettere.
3. Lad altid et serum trænge ind, før du påfører din creme.
4. Vil du bruge flere sera samtidig, anbefales det, at du bruger et under dagcremen og et andet under din natcreme.
5. Et serum er meget koncentreret, så du behøver kun at bruge en klat på størrelse med en ært. Mærk dig frem, når områddet er fugtet, men ikke helt vådt, så har du ramt den rigtige mængde.
6. Ikke alle serum kan anvednes ved øjnene, spørg altid fabrikanten eller der hvor du køber den hvis du er i tvivl.


Hos Colosé finder du tre forskellige serum.

 

Anti-ageing gel med liposomer
Dybdevirkende anti age gel med fugtgivende Liposomer og aktive udtræk fra Gingko Biloba
Med liposomer og lipide nanokapsler fyldt med gingko biloba, trænger denne gel direkte ned i hudens dybere lag, hvor de vil frigive de aktive ingredienser.
 
Colosé Liposome Gel er udviklet til at udligne og reducere dybe rynker og fine linjer. Den fremmer cirkulationen i de små blodkar omkring øjnene, reducerer sorte rande og styrker vævet.
 
Anvendelse: Bruges til dybe rynker omkring munden, i panden og ved øjnene. Kan bruge til at booste din anti age dagcreme i hele ansigtet. Påføres under din dagcreme.
Virkemidler: Gingko biloba, kokos olie, Aminosyre

Energi Booster med naturlige virkemidler 

Naturlig rynkecreme med urter fra Alperne 

Med særligt udvalgte urter fra Alperne vil denne gel blødgøre, udglatte og fugte huden. De virksomme planter og urteudtræk vil pleje skadet hud, reducere irritation og rødmen, samtidig med at den reducerer rynker og fine linjer.

 

Anvendelse: Den fugtgivende gel kan anvendes i hele ansigtet og på helsen eller kun på udvalgte steder hvor behovet for særlig pleje måtte være til stede, påføres under din dagcreme.

Virkemidler: Blomkålstang, ChiaolieEdelweiss, rosmarin, salvie, røde alger, læge burrerod og malva blomster.

 

Pro Intensif Lifting

Intensiv Anti-ageing kur - Fjerner rynker på 4 uger!

Med samme virkning som Botox® vil det aktive stof Pentapeptid-3 få musklerne i ansigtet til at slappe af og rynkerne vil blive reduceret betydeligt. Anvendes den under øjnene vil mørke rande blive reduceret og øjenomgivelserne vil fremstå friskere.

 

Anvendelse: Pro Intensif Lifting er en kur som anvendes i en periode på 4-6 uger indtil den ønskede virkning opnåes, herefter opretholdes virkningen ved at anvende den en gang om ugen. Påføres dybe rynker inden dagcreme

Virkemidler: Pentapeptide-3, koskosolie

oprettet d. under Anti Age Hudpleje


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar